Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • „S&T България“ с четвърт век история на българския ИТ пазар

  „S&T България“ с четвърт век история на българския ИТ пазар

  В навечерието на 25-ия си рожден ден през 2018 г. S&T България записа 77 % ръст на приходите от дейността за 2017-та. През последните 6 години “S&T България“ достига най-високите си стойности. „Финансовите рекорди през 2017 година карат компанията ни да продължи своя вълнуващ ход на растеж ", обяснява Злати Петров, изпълнителен директор на “S&T България“.

 • S&T България - единствен представител на Vectra за България

  S&T България - единствен представител на Vectra за България

  Vectra Artificial Intelligence преодолява днешните предизвикателства, свързани с киберсигурността чрез смесване на човешкия експертен опит с широк набор от науки за данни, техники за машинно обучение и задълбочено обучение за автоматизиране на наръчниците, които отнемат много време и са свързани с анализатори по сигурността.

 • S&T България пое дистрибуцията на BabelNet за България

  S&T България пое дистрибуцията на BabelNet за България

  Сигурна комуникация за Вас и Вашите клиенти с BabelNet. Използвайки силна криптография, BabelNet осигурява незабавно междуплатформена, криптирана комуникация между компютри с Windows или MacOS X и мобилни устройства с iOS и Android, независимо от местоположението и типа на връзката.

Проекти
 • Philips мобилно C-рамо за ортопедична болница „Витоша“

  Philips мобилно C-рамо за ортопедична болница „Витоша“

  Мобилното C-рамо на Philips доставено от S&T България за нуждите на ортопедична болница „Витоша“, София, България, гарантира по-добра грижа за пациентите, благодарение на изключителното качество на изображението и по-ниските дози на облъчване.

 • Резултатите от платформата за съдържание на Hitachi в Критичните възможности за съхранение на обекти на Gartner

  Резултатите от платформата за съдържание на Hitachi в Критичните възможности за съхранение на обекти на Gartner

  Платформата за съдържание на Hitachi въвежда нови нива на свобода и сигурност за модерно съхранение на обекти. В доклад, публикуван на 25 януари 2018 г., анализаторите от Gartner оповестиха оценката си за тринадесет продукти за съхранение на обекти, базирани на осем критични възможности: капацитет, оперативна съвместимост, управляемост, производителност, гъвкавост, сигурност и многостранност, ефективност на съхранението и ценообразуване. "Ние вярваме, че позицията на платформата за съдържание на Hitachi в тазгодишните „Критични възможности за съхранение на обекти“ на Gartner показва силата и непрекъснатите инвестиции и иновации в нашето портфолио", казва Брад Сурак, главен продуктов и стратегически директор на Hitachi Vantara.

 • EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ представя най-мощната архитектура, използвана някога в ултразвуковата образна диагностика - тя засяга всички аспекти на акустичната аквзизиция и обработка, което ви позволява наистина да усетите еволюцията на ултразвука към една по дефинитивна модалност. S&T България оборудва множество български болници с EPIQ Ultrasound Machines.