S&T България участва като изложител на I-вия Национален конгрес по ангиология

15.05.2021 | Bulgaria

На 14-ти и 15-ти май 2021 г., в хотел Хилтън София се проведе първият конгрес на новосъздаденото Българско  дружество по Ангиология в хибриден формат. Събитието бе отложено от 2020 г. година поради пандемията от Covid 19. 

В двудневния форум специалистите от различни специалности се запознаха с новостите относно диагностиката, медикаментозното и ендоваскуларно лечение на съдовите заболявания. Специален гост и лектор на конгреса беше д-р М. Лихтенберг, председател на Германското дружество по ангиология (DGA).

Ангиологичната среща на високо равнище през 2021 г. включи демонстрация на процедури за диагностика, различни ендоваскуларни техники и лекции за периферните съдови интервенции. Поставени са основи на ежегоден конгрес по Ангиология, който да бъде запазена марка за форум с изключително високо ниво на участие, демонстрация на световно-утвърдените практики и тенденции в лечението на периферните съдови заболявания.

Професионалисти в интервенционална кардиология и съдова хирургия имаха възможност да посетят изложбения щанд на S&T България и да бъдат запознати с ангиографска апаратура на Philips Healthcare.

Philips е лидерът в терапията с образно насочване, предоставяйки интегрирани решения, които подобряват инвазивните процедури. Ние помагаме на доставчиците на здравни услуги да решават, насочват, лекуват и потвърждават правилната грижа в реално време по време на процедурата, за да осигурят по-добри резултати за всеки пациент.